zonevreemde woningen

verschillende zonevreemde woningen

zonevreemde woningen >


De wetgeving op zonevreemde gebouwen laat het toe om in bepaalde gebieden toch te bouwen onder strenge voorwaarden. Door onze ervaring in deze dossiers zijn we goed op de hoogte van de wetgeving.

De grond waarop deze woning zal gebouwd worden is gesitueerd in agrarisch gebied. Door gebruik te maken van de wetgeving op zonevreemde gebouwen kunnen de uitbaters van dit agrarisch bedrijf toch een mooie woning bouwen op dit perceel.Deze woning is gesitueerd in een agrarisch gebied. De bestaande bebouwing werd afgebroken en gegroepeerd tot een mooie, ruime woning middenin het platteland. De woning is nog steeds in aanbouw, wanneer ze klaar is zal de foto vervangen worden.
Deze woning gelegen op het domein van een kwekersbedrijf is mogelijk omdat ze geldt als uitbaterswoning. De woning is onlosmakelijk verbonden met het agrarische bedrijf. Ook van deze woning zal er binnekort een betere foto komen.

Deze strakke, traditionele woning wordt gebouwd als bedrijfswoning bij een agrarisch bedrijf. Om deze reden was het mogelijk om een te bouwen op landbouwgrond.


Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.