Symoens architectenbureau

Heet u welkom op zijn nieuwe website!

 

Welkom op de website van bvba Geert Symoens architectenbureau! Wij heten u van harte welkom, kijk gerust even rond en indien u nog vragen zou hebben mag u ons altijd contacteren via de formulieren.

 

Geert Symoens bvba is een kleinschalig architectenbureau voor bedrijven en particulieren. We ondersteunen de bouwheer bij de realisatie van een praktisch en betaalbaar nieuwbouwproject, van ontwerp en bouwaanvraag tot werfopvolging.

31 jaar ervaring

tot uw dienst!

Architectenbureau staat sinds 1997 voor u klaar. In deze periode hebben wij heel wat ervaring opgebouwd omtrent vele verschillende projecten, gaande van betoncentrales tot verbouwingen van rijwoningen. Op deze website vind je alvast enkele projecten. Boek gerust een vrijblijvende afspraak, dan bekijken we samen uw persoonlijke project op uw maat.

Bij ieder project starten we vanuit de wensen van de klant en de mogelijkheden en beperkingen opgelegd door het budget, de ligging en de wetgeving. Deze puzzel kunnen we uiteraard niet alleen leggen maar samen met de klant kunnen we stuk voor stuk komen tot een prachtig eindresultaat.

Het bouwproces wordt steeds complexer door de wisselende wetgeving, energienormen en hoge comforteisen. Er zijn verschillende personen met verschillende specialisaties nodig. Ons kantoor bundelt al deze vaardigheden. Elk project heeft één contactpersoon die de werken volledig opvolgt, zo heeft u steeds contact met dezelfde persoon, deze persoon kent uw dossier en uw situatie door en door. Op deze manier kunnen we aan alle wensen en noden tegemoetkomen.

 

juridische info:

BVBA Geert Symoens is aangesloten bij de orde van architecten, bij de raad Oost-Vlaanderen. Deze verblijven op het adres: huis van de bouw, tramstraat 59, 9052 Zwijnaarde.

Verzekerd bij NV Protect, Jetsesteenweg 221, 1080 Brussel met als polis 00/N.04646.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.